Reklámcukor
Reklámcukor hoteleknek: az élmény hatással van a vendég értékelésére
A klasszikus vendégváró gesztusok közé tartozik a csokoládé vagy reklámcukor, mint ajándék. A hotelek és szállodák köszöntik így a vendégeiket.
A felső kategóriás, több csillagos hotelek egyik ismérve, hogy magas színvonalú vendéglátást biztosítanak. Amellett, hogy tiszta, stílusos szobák várják a vendégeket, udvarias kiszolgálással és extra szolgáltatásokkal is a kedvükben járnak.
A reklámcsokik és reklámcukorkák egyszerre jelentik a hotel marketing eszköztárának egyik képviselőjét és kedves gesztust is a vendégek felé. A vendég úgy érezheti, hogy személyes és figyelmet kap a párnán hagyott édességgel és nem csak egyike az egész szezonban sorakozó utazóknak.
Egy falatnyi luxusról van szó, ami már az érkezés pillanatában meg tudja növelni a vendégek pozitív benyomását a hotelről. A finomság egy picit még kellemesebbé tudja tenni a hotelben tartózkodás élményét mindenki számára.
Az sem elhanyagolható szempont, hogy a reklámcukorka logózott csomagolása ráirányítja a figyelmet a hotelre, mint márkára is.